Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd opzoek naar talenten in de uitzendbranche.

Wil jij onderdeel worden van een team in een middelklein familiebedrijf waar de lijnen kort zijn en ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling? Bekijk onze vacatures voor ons kantoor in Nieuw-Vennep.

Wie zijn wij: Van Zanten Uitzendburo is uw betrouwbare partner in de regio-triangel van Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Met flexibele oplossingen, maatwerk en gespecialiseerd personeel weten we raad met elke situatie. Onze meerwaarde is onze betrokkenheid naar opdrachtgevers én onze uitzendkrachten. Wij koppelen dagelijks +/- 400 werknemers met succes aan bedrijven in de diverse sectoren zoals: agrarisch, grafimedia, logistiek, recycling, textiel en techniek.

Onderdeel worden van ons team, is onderdeel worden van de 'familie'. De betrokkenheid voor onze medewerkers is hoog. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans vinden tussen werk en privé. 1x per maand hebben we een gezamelijke lunch op kosten van het bedrijf en zo zijn er in de wintermaanden altijd verse citroenen en gember aanwezig voor een vers kop thee tegen de verkoudheid.