Organisatie

Van Zanten Uitzendburo is een gespecialiseerde en gecertificeerde bemiddelaar tussen Oost-Europese arbeidskrachten en Nederlandse bedrijven. Sinds 2001 bieden we aan onze klanten een totaalpakket aan diensten. Aan de ene kant staan we voor u klaar bij de werving en selectie van het personeel en het ondersteunen van uw personeelsadministratie. Aan de andere kant zorgen we voor de verzekering, verloning, huisvesting, woon- en werkverkeer en begeleiding van al onze flexwerkers. Wij werken uitsluitend met uitzendkrachten die legaal in Europa mogen werken.

Onderneming

Onze onderneming bestaat uit 2 bedrijven, namelijk: Van Zanten Uitzendburo B.V. & VZ Bemiddeling B.V die onder de holding VZ Groep vallen. Ze bieden dezelfde diensten en worden aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep.

Gecertificeerd

Wij willen ons onderscheiden als een solide, eerlijk en professioneel uitzendbureau en daarom zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd, SNF genormeerd en lid van de NBBU.

Historie

Door de groei van agrarische, industriële en logistieke sectoren in Nederland werd de vraag naar tijdelijke werkkrachten groot. Gemotiveerde mensen uit de Oost-Europese landen die op zoek waren naar tijdelijk werk zijn voor vele bedrijven de oplossing geworden. In het jaar 2000 zijn wij in samenwerking met een ander bureau begonnen met het uitzenden van Poolse flexwerkers in bezit van een Duits paspoort. Vanaf 2001 werken we zelfstandig als VZ Bemiddeling B.V. en vanaf 2004 ook als Van Zanten Uitzendburo B.V.

Visie

Goede en prettige samenwerking zowel met onze klanten als met de uitzendkrachten is voor ons heel belangrijk. Wij willen beide partijen zo goed mogelijk helpen met aan de ene kant het vinden en tewerkstellen van gemotiveerde flexwerkers, en aan de andere kant het vinden van het juiste werk. Dit is medemogelijk dankzij onze professionele kantoormedewerkers die de branche en de doelgroep goed kennen. Kortom, we weten goed wat “de juiste persoon op de juiste plek” betekent.