Werkmogelijkheden

WERK - LEVEN - BALANS!

We zijn voordurend op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare werknemers. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kunnen wij mogelijk iets voor elkaar betekenen. Via onze site kun je direct een open sollicitatie sturen. Ga hiervoor naar onze contactformulier.

Om je zo goed mogelijk aan een nieuwe baan te helpen, waar je je echt op je plek voelt, willen wij graag weten wat jouw wensen en talenten zijn. Wij handelen naar ons motto: De juiste persoon op de juiste plek!

Tijdens een intakegesprek op onze vestiging of telefonisch kun je jouw wensen met een van onze intercedenten (in het Pools) bespreken. Zij zal jou ook vragen stellen over je werkervaring en kwalificaties om een baan te vinden die echt bij jou past. Zorg daarom voor een bijgewerkte CV. 


Vervoer

Vervoer van en naar Nederland:
Zodra we een baan voor je hebben, kun je naar ons komen. Als je niet met een auto komt, kun je gebruik maken van een transport bedrijf. Wij werken samen met een Pools transportbedrijf Wegatur - Ocipinski. Zij kunnen jou op de afgesproken dag gelijk naar ons kantoor brengen en bij vertrek bij ons kantoor ophalen.  Voor meer informatie en prijzen gaat u naar www.wegatur.pl of belt u 0048-774844553. De vervoerskosten zijn voor jouw rekening en je dient ze met het vervoersbedrijf Wegatur zelf af te rekenen.

Woon-werk verkeer
Wij helpen onze uitzendkrachten bij het woon-werk verkeer. Als je binnen de straal van 10 kilometer van onze accommodatie werkt, kun je een fiets van ons krijgen. Bij langere afstanden hebben we twee opties. Als je in bezit bent van een rijbewijs, kun je een auto van ons krijgen waarmee je samen met andere uitzendkrachten naar het werk zal gaan. Let op! De zakelijke auto’s mogen uitsluitend voor woon-werkverkeer gebruikt worden. Een chauffeur is verplicht een kilometerregistratie bij te houden en dient zich aan onze regels te houden (voor meer informatie neem contact op met een van onze intercedenten). Als je niet zelf wil/kan rijden, word je door een van je collega’s opgehaald en na het werk weer naar huis gebracht.

Woning

Als je geen verblijfsadres in Nederland hebt, kun jij in een van onze accommodaties wonen. Wanneer je bij ons woont en werkt, betaal je per dag huisvestingkosten. Voor de meest recente kosten vraag een van onze intercedenten op kantoor.

Type woningen:
We beschikken over verschillende types accommodaties.

In ons hostel zijn er 2-kamer appartementen met 4 slaapplekken, een keuken en een badkamer beschikbaar. Het hostel heeft verder nog een openbare wasruimte en 2 recreatieruimtes. In de slaapkamers zijn er 2 opties, namelijk: 2 losse bedden of een tweepersoonsbed.
Naast het hostel hebben we ook ruime woonhuizen. Deze hebben van 2- tot 4-persoons slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer, keuken, douches en tuin.

Je kunt je voorkeur opgegeven tijdens de telefonische intake met een van onze intercedenten.

Uitbetaling

Elke uitzendkracht wordt per week uitbetaald. Je krijgt jouw weekloon 9 dagen na afloop van de gewerkte week. Voorbeeld: als je in week 1 hebt gewerkt krijg je het loon voor die week op de dinsdag van week 3 uitbetaald.

Het bruto uurloon hangt af van verschillende factoren zoals soort werkzaamheden, leeftijd en werkervaring. Jouw uurloon wordt besproken tijdens het telefonische intake gesprek. 

Contract

Als uitzendkracht krijg je een weekcontract aangeboden. In deze week heb je recht op verloning. Als de inlener na een bepaalde week jouw werkzaamheden niet verlengt, word je weer een werkzoekende. Doordat wij met veel verschillende inleners werken, kunnen we je meestal een andere passende baan aanbieden. Als het niet gelijk lukt, kun je, in overleg met ons, ervoor kiezen om als werkzoekende bij ons te blijven en te wachten op passend werk.

Als je wil stoppen met werken of met vakantie wil, houd er rekening mee dat je dit 2 weken van te voren aan ons en aan de inlener dient te melden. Vertrek is op vrijdag na afloop van het werk mogelijk.

Contracten tekenen en inleveren
Elk nieuw contract moet je op dinsdag ondertekenen en op kantoor inleveren. Dat kan in de ochtend tussen 08:00 en 10:00 uur en in de middag tussen 16:00 en 18:30.

Bij vertrek naar huis:
U dient rekening te houden dat wij en de inlener dit alleen op vrijdag na werk toestaan. U dient dit 2 weken van te voren bij zowel bij ons als de inlener te melden.

Wat als je ziek wordt

Iedereen is wel eens ziek. Als je bij ons in dienst bent en je wordt ziek, bel je ons voor 9:00 uur ’s ochtends. Voor ploegendienst gelden er andere regels (neem voor meer informatie contact op met een van onze intercedenten).

Wij hanteren een ziekteverzuimreglement welke ondertekend onderdeel uitmaakt van het contract en geldt voor de periode dat je bij ons werkzaam bent. Ons ziekteverzuimbeleid bij afloop van een contract is ondergebracht bij NLG Werkvermogen. Zij nemen de ziekmeldingen van ons over nadat je uit dienst bent.

Handhaving

Tijdens je dienstverband dien je je te houden aan ons reglement die je bij het inchecken ontvangt. Het reglement betreft algemene woon-, werk- en gedragsregels.

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag van 8.00 t/m 17.15

Kantoortijden voor uitzendkrachten:
Dinsdag van 8.00 tot 10.00 en van 16.00 tot 18.30
Vrijdag van 15.00 tot 18.00

Voor noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar, voorbeelden hiervan zijn:
- ziekte / ziekenhuis / ongevallen;
- problemen met auto of bus;
- problemen in de woning;
- planningswijziging op het werk;
- omleiding op de weg naar werk, waardoor kilometer registratie anders is dan normaal;
- terugbelverzoek (wanneer je door ons gebeld bent tijdens het werk);
- bijzondere privéomstandigheden.